Karlův most 2010

31. 5. 2010

Unikátní výstava Karlův most 2010 se koná ve dnech 7. května – 12. července 2010 na pražské Kampě. V rámci partnerské spolupráce jsme pro výstavu zajistili překlady do anglického jazyka.

Přijďte se podívat na jedinečnou výstavu o Karlově mostě, která se koná ve dnech 7. května – 12. července 2010 na pražské Kampě. V rámci partnerské spolupráce jsme pro výstavu zajistili překlady do anglického jazyka.
Obyvatelé a návštěvníci pražské Kampy se mohou na jaře a v létě těšit na jedinečnou podívanou. Přímo pod širým nebem budou k vidění vzácné výjevy z historie Karlova mostu. Fotografie i další exempláře na velkých panelech mapují vznik, vývoj, technickou úroveň i současnou rekonstrukci jedné z nejznámějších českých památek.

Na most jako na špičkové inženýrské dílo se dívá výstava z pěti pomyslných tematických okruhů. Ty charakterizují pozoruhodnou historii stavby, její poškození povodněmi, události, které se na mostě odehrály, věci reálné i metafyzické, velké symboly, ale i kuriozity a podivnosti.

Více informací o výstavě na www.karluvmost2010.cz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...