Konference Meet Central Europe

15. 10. 2019

Konference nás baví. Kromě příjemného vytržení z každodenní rutiny poskytují příležitost, jak se něco nového naučit,  zjistit „jak to dělají jinde“ a setkat se starými i novými kolegy z oboru. Když se navíc taková konference koná v Praze, můžeme všem zahraničním účastníkům ukázat krásy našeho hlavního města a pozvat je na české pivo.

Meet Central Europe je konference zaměřená na vendor management, tedy práci s dodavateli. Nabízí také platformu, kde se poskytovatelé překladatelských služeb mohou setkat přímo se svými dodavateli, překladateli a tlumočníky, zástupci softwarových společností nebo vzdělávacích institucí. Letošní ročník se (jak jinak) točil kolem strojového překladu a jeho posteditace, automatizace překladatelských služeb a umělé inteligence. Zpět do kanceláře si přinášíme celou řadu nových poznatků, které budeme postupně zavádět do praxe.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...