Máme nové logo

18. 4. 2019

K patnáctým narozeninám jsme si nadělili nové logo z dílny grafického studia La Taupe. Už delší dobu jsme cítili potřebu logo zjednodušit a modernizovat. A jak nový návrh vlastně vznikal?

V našem studiu je prvotní fáze nové značky provázena bohatou diskuzí, do které se zapojují všichni. Jsme malé, téměř rodinné studio, které si tento postup může dopřát. Došli jsme společně k tomu, že agentura, jejíž hlavní pracovní náplní je jazyk v mluvené i psané formě, by měla svou značku komunikovat čistě typografickou formou. Složité grafické symboly a zbytečnou zdobnost jsme tedy zavrhli a snažili se značku navrhnout za pomoci jednoduchých písmových principů.

Nakonec vyhrály hranaté závorky, které jsou spjaté s ohraničováním výslovnosti. Do nich jsme uzavřeli slovo BEST, na které vlastně tyto závorky upozorňují. Vzniklo tak sdělení, ze kterého je jasné, čím se firma zabývá a že s kvalitou svých služeb to myslí opravdu vážně,“ říká Tomáš Cikán, Head of Design ze společnosti La Taupe.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...