Náš rok s Business for Breakfast

8. 2. 2017

Baví vás networking? Nás ano. Jednou z možností, kde nás můžete potkat, jsou pravidelné snídaně Business for Breakfast.

Na rozdíl od jiných akcí, kam možná také chodíte a kde sbíráte vizitky, které ale jen málokdy proměníte ve skutečný byznys, mají naše obchodní snídaně pevně danou formu a řád. Během devadesáti minut se tak seznámíte s novými hosty, upevníte vztahy se stálými členy klubu, můžete požádat o zcela konkrétní pomoc nebo radu pro své podnikání a domluvit si tolik schůzek, kolik jich váš diář unese. Na předání vizitek samozřejmě také dojde, ale primárně o ně nikomu nejde.

Na snídaních totiž budujeme dlouhodobé vztahy založené na pravidelném setkávání, vzájemném poznávání a ochotě sdílet své know-how a kontakty. Připadá vám to jako klišé? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči, rádi vás na snídani pozveme jako hosta.

V loňském roce jsme se do „snídaňového“ networkingu opřeli natolik, že jsme na výročním business mixeru dokonce získali ocenění pro nejaktivnějšího člena. Podívejte se na krátké video, jak to probíhalo. smiley

A  co nám vlastně loňský rok v Business for Breakfast dal? Získali jsmě několik nových klientů, kteří pravidelně využívají naše služby, ať už se jedná o překlady nebo jazykové kurzy. Setkali jsme se spoustou lidí nejrůznějších profesí a specializací, a rozšířili si tak obzory. Navázali jsme spolupráci se spolehlivými a osvědčenými dodavateli. Několikrát jsme posnídali na žižkovské věži, a jednou konce na palubě lodi během plavby po Vltavě. Vychutnali jsme si skleničku v nejvyšším patře hotelu International a také si poprvé v živote vyzkoušeli golf (aspoň někteří). Byla to zkrátka jízda a těšíme se, co přinese rok 2017!

Video: Mel Fisher, Business for Breakfast UK

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...