Tlumočení

15. 12. 2015

Během prvních čtrnácti dnů v prosince jsme odtlumočili celkem 43 hodin. Podívejte se společně s námi, kde všude jste mohli potkat naše tlumočníky.

3. 12. jsme tlumočili setkání zástupců Jihomoravského kraje, Kraje Vysočina a Dolního Rakouska ve Znojmě. 4. 12. jsme zajišťovali tlumočení a tlumočnickou techniku na zasedání Bezpečnostní rady Jihomoravského kraje v Brně za účasti představitelů spolkové země Dolní Rakousko. V neděli 6. 12. byla naše tlumočnice přítomná během pietního aktu na Mohyle míru u příležitosti 210. výročí bitvy u Slavkova, kde tlumočila z němčiny a angličtiny zároveň. 7. 12. jsme tlumočili a zajišťovali tlumočnickou techniku pro zasedání monitorovacího výboru Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Praze. O tři později jsme poskytli stejné služby novému Operačnímu programu Výzkum, vývoj a vzdělávání.  Obě akce proběhly v Praze za účasti zástupců Evropské komise a tlumočilo se z a do angličtiny. V neděli 13. 12. jsme vyslali německou tlumočnici do Lednice, kde proběhlo slavnostní vyhlášení Ceny Jihomoravského kraje. A konečně 14. 12. jsme zajišťovali anglické tlumočení v Berouně při slavnostním otevření nového autobusového nádraží.

 

foto-tlumoceni

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...