Volné pozice pro překladatele a korektory

10. 2. 2020

 

Ovládáte perfektně cizí jazyk nebo češtinu? Baví vás s jazyky pracovat? Pak možná hledáme právě vás! Rosteme společně se svými zákazníky a hledáme překladatele a korektory, aktuálně mimo jiné:

 

Korektory češtiny

  • korektury nejrůznějších firemních materiálů pro naše klienty
  • nejčastěji ve formátu .doc nebo .pdf
  • předtiskové korektury zaznamenané přímo do pdf. formou komentářů

 

Překladatele z češtiny do francouzštiny pro obor BOZP

  • překlady z oblasti bezpečnost a ochrana zdraví při práci, osobní ochranné pomůcky a technické listy

 

Překladatele z angličtiny do češtiny pro obor IT

  • překlady z oblasti bezpečnost IT, servery, databáze, cloudová řešení

 

Máte vlastní živnostenský list, vysokoškolské vzdělání v oboru překladatelství nebo filologie, případně vysokoškolské vzdělání v jiném oboru a jazykovou zkoušku na úrovni C1, a minimálně 2 roky zkušeností s překládáním/korekturami? Dodržování deadlinů vám nedělá potíže? Registrujte se do naší databáze přímo tady na webu, nebo se ozvěte na jobs@thebesttranslation.cz.

Jaký bude další postup? Po vyplnění registračního formuláře s vámi dohodneme podmínky spolupráce a zašleme vám zkušební překlad (nebo korekturu), který vyhodnotíme. Pokud vše dopadne k naší spokojenosti, podepíšeme dohodu o spolupráci a můžeme začít.

Ve všech případech se jedná o externí spolupráci a až na výjimky překládáme v nástroji Memsource. Licenci k softwaru a instrukce dostanete od nás, nebude vás to nic stát. Preferujeme dlouhodobou spolupráci a během zpracování zakázek jsme vám k dispozici pro technické nebo terminologické dotazy. Také víme, jak důležitá je zpětná vazba, a pravidelně ji poskytujeme.

Ozvěte se nám – těšíme se na vás!

P.S.: Registrací do naší databáze, případně odesláním životopisu na výše uvedenou e-mailovou adresu udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016. Vaše osobní údaje si ponecháme po dobu dvou let a nevyužijeme je pro jiný účel než pro případnou nabídku spolupráce.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace

Working...